Kanker heb je niet alleen.

 

Of je nu net een diagnose hebt gekregen of al vele behandelingen achter de rug hebt.
Op KankerEnIk.nl dragen we producten en inspiratie aan, met het uitgangspunt om klachten en zorgen te verlichten. Ook vrienden en kennissen uit jouw omgeving vinden hier tips, want kanker doet veel met iedereen om je heen. 

 

De artikelen en producten zijn geselecteerd door lotgenoten en worden steeds aangevuld met nieuwe ideeën. Jaarlijks worden er meer dan 100.000 Nederlanders geconfronteerd met kanker, hier delen we hun tips en inzichten in oplossingen voor dagelijkse ongemakken. 

 


KANKERENIK.NL BIEDT: 

 

Het Magazine - Lotgenoten schrijven over hun ervaringen met kanker en delen bruikbare tips. Ze bespreken onverwachte obstakels en herkenbare gevoelens. Wil je ook je verhaal delen, dat kan! 
 

Het gratis Interactieve e-boek 'Chemotherapie en Ik' - Een uitgebreide en makkelijk te lezen gids die aangepast kan worden op een persoonlijke situatie. Bevat o.a.:
- een lijst met vragen voor de dokter;
- een overzicht van bijwerkingen en hoe je er mee om kunt gaan;
- een lijst van voedingsadviezen voor verschillende doeleinden. 

 

Suggesties voor producten -  KankerEnIk.nl verzamelt producten uit alle hoeken van het internet gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven van kankerpatiënten en hun omgeving.

Producten bevatten regelmatig een affiliate link. Dat is een link waarmee we een kleine commisie genereren op het moment van aankoop. Dat is echter niet ons uitgangspunt! We vinden regelmatig producten die absoluut niet mogen ontbreken in het overzicht waarvoor wij graag belangeloos ruimte maken.

 

Bestel je producten via deze website, dan help je ons ook mee het platform in stand te houden in dienst van mensen met kanker. 

gallery/teamleden redactie kei nl

Ons Team

 

Elke De Klerk - Initiatiefnemer


REDACTIE:

 

Agnes Nienhuis

José Sieverink

Loduvica Klasen

Raphaël De Klerk

Paul Seesink

Tonnie van Hintum 

 

Wisselende bijdragen van lotgenoten
 

DESIGN: 

 

Sietse Koenders

Over mij:

 

Mijn naam is Elke De Klerk. In 2014 werd ik behandeld voor lymfklierkanker en schreef ik in een besloten facebook groep over mijn ervaringen. Het werd al snel een bonte verzameling van tips en ideëen.

 

Na mijn behandeling ben ik me in gaan zetten voor de verbetering van de kwaliteit van leven van kankerpatiënten. Als lid van de Patiënten Advies Raad van het Integraal Kankercentrum in Nederland behartig ik vrijwillig patiëntenbelangen op het gebied van kwaliteit van leven en nazorg.

"Je voelt je een nummertje. Dat is een uitspraak die je vaak tegenkomt in gesprek met kankerpatiënten. Toen kanker in ons leven kwam ervaarde ik dat soms ook zo. Het leek niet meer van belang wie ik was en wat ik deed voordat kanker kreeg. Alles draaide om de behandeling en om beter worden. 

 

Voor ik ziek was kon ik op Internet álles vinden en regelen. Dat was mijn werk. 
Maar als patiënt vond ik nergens een plek waarop ik kon landen. Waar bruikbare tips gevonden konden worden voor de meest voor de hand liggende ongemakken. 

Ik raakte niet alleen mijn haar kwijt maar ook mijn werk, mijn energie en nog veel meer.

Het is een uitdaging om jezelf niet helemaal kwijt te raken als je kanker hebt. 

 

Tijdens mijn revalidatie kwam ik in contact met lotgenoten. Er ging een wereld voor mij open, samen hadden we zoveel kennis opgedaan. We vulden elkaar aan en hielpen elkaar op weg. Ik besloot om KankerEnIk.nl op te richten en lotgenoten uit te nodigen bruikbare tips te delen voor toekomstige patiënten. Op KankerEnIk.nl praktische tips en bruikbare producten om het leven met kanker dragelijker te maken.

 

Hier houden we het 'Ik' in stand in tijden van kanker."

gallery/elke in the spotlight2

Onze partners

 

KankerEnIk.nl wordt mogelijk gemaakt door partnerschappen binnen een breed netwerk van (ex-)kankerpatiënten en betrokken professionele organisaties. 

gallery/lijst samenwerkende partners

Testimonial

 

Ondernemer in the spotlight:

 

Van je shit je hit maken.
Dat is wat Elke voor elkaar kreeg. Deze energieke jonge vrouw maakte enkele jaren geleden een angstige tijd door toen ze de diagnose lymfklierkanker te horen kreeg.

Gelukkig gaat het ondertussen weer helemaal goed met Elke. En gebruikte ze die moeilijke en angstige tijd als inspiratie. Ze ontwikkelde en lanceerde het interactieve online platform KankerEnIk.nl.

 

Ondertussen gebruiken honderden kankerpatiënten en hun familie, vrienden en netwerk het platform.
Hier vinden ze producten, tips en achtergrondinformatie.

 

Ook een aanrader: het ebook ‘Chemotherapie en ik’, geschreven door Elke zelf en vol met tips en informatie voor mensen die met een chemotherapie starten.

 

De motivatie van Elke? ‘Ik heb zelf meegemaakt dat de juiste lichamelijke en geestelijke verzorging tijdens die moeilijke periode een echte zoektocht voor me was’. ‘Ik heb veel geleerd van die zoektocht en wil daarmee nu graag andere kankerpatiënten zo goed mogelijk helpen’.

 

Elke is een echte inspiratie voor mij. Zij is een doorzetter die met een frisse en ondernemende blik naar de wereld kijkt.

 

Goed gedaan Elke en we houden contact!

 

Marco Den Hartog - Ervaren ondernemerscoach helpt mensen via een effectief programma van Wikken en Wegen naar Werelds ondernemen.

Verbeter jij de levenskwaliteit voor kankerpatiënten door middel van een product waar je graag meer relevante aandacht aan wilt geven? Wil je ook een bijdrage leveren aan het verbeteren van de zelfredzaamheid van deze kwetsbare doelgroep? 

 

Wij staan voor je klaar om je product op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij mensen die op dit moment leven met kanker.

 

Samen werken we aan een inspirerend en relevant aanbod waar deze doelgroep interesse in heeft. Bovendien doen we dat op een passende en smaakvolle manier en zijn we eerlijk en transparant over onze werkwijze.

Een bijdrage leveren aan kankerEnIk.nl 
 

Verbeter jij de levenskwaliteit van mensen met kanker door middel van een product waar je graag meer relevante aandacht aan wilt geven? Laat het ons weten. Wij staan voor je klaar om je product op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij mensen die op dit moment leven met kanker.

 

Samen werken we aan een inspirerend en relevant aanbod waar deze doelgroep interesse in heeft. Bovendien doen we dat op een passende en smaakvolle manier en zijn we eerlijk en transparant over onze werkwijze.

Over ons

gallery/fase 3